ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Η ST – OPERATION επικεντρώνεται στο συμφέρον των πελατών της προσφέριοντας την δυνατότητα για φθηνότερο ρεύμα μέσω της WATT+VOLT

  • Οικονομία στην τιμή της Kwh με έκπτωση έως 24%
  • Επιβράβευση εμπρόθεσμων λογαριασμών
  • Έκπτωση σην εγγύηση με πάγια εντολή
  • Ολοήμερη εξυπηρέτηση, Σάββατο και αργίες στο τηλέφωνο 18383

WATT VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια. Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Με θυγατρικές εταιρείες που εντάσσονται στον Όμιλο Εταιρειών WATT+VOLT και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, η WATT+VOLT επεκτείνει διαρκώς τις δραστηριότητές της σε πολλαπλούς τομείς επιχειρηματικής ανάπτυξης. Επενδύοντας σε πρωτοπόρα τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η WATT+VOLT διανύει μία επιτυχημένη πορεία με αντικείμενο την Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας, την Εμπορία Αερίων Ρύπων και τη Διαπραγμάτευση Βασικών Αγαθών και Πρώτων Υλών. Η WATT+VOLT αποτελεί έναν ευέλικτο οργανισμό που εξελίσσεται διαρκώς, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της ενέργειας. Με έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων βρίσκεται σε θέση να προτείνει αξιόπιστες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα αλλά και στον τελικό καταναλωτή. Στην WATT+VOLT προτεραιότητα έχετε εσείς.

Κατόπιν εντολής σας (τηλεφωνικά ή με email) ερχόμαστε στο χώρο σας για να ενημερωθείτε  και να κάνετε την αλλαγή ρεύματος που επιθυμείτε.
Εσείς, μετά την αίτηση, αναμένετε μόνο το νέο, οικονομικό λογαριασμό σας, χωρίς να υπάρχει γραφειοκρατική διαδικασία ή διακοπή στην ηλεκτροδότηση του ακινήτου σας. Η αλλαγή μπορεί να γίνει και από ενοικιαστές των διαμερισμάτων.

logo

 

Επικοινωνία

ST-OPERATION

Σειζάνη 3, 14231, Νέα Ιωνία

2102774775

6946469795

info@st-operation.gr